Zeeklassen 2018

Vandaag was het zover.  We vertrokken op zeeklassen.

‘s Morgens vroeg opstaan om naar school te gaan.  Daar verzamelden we op de speelplaats.  Eenmaal in de bus begonnen we toch een beetje zenuwachtig te worden. Dit was snel vergeten met de film “Big Boss”.

De rit verliep vlot en om elf uur kwamen we aan de Barkentijn aan.  Iedereen zocht zjin kamer op en maakte het bed klaar voor de nacht.

Deze middag aten we rijst, kip en curry.   Dat was lekker.  Deze avond was het spinaziepuree met vissticks.  Mmm daar hebben we van genoten.

We hebben vandaag een heleboel krabben gevangen.  Wow, echt, we hadden er wel zeventig met onze groep.  We leerden over de mannetjeskrab en de vrouwtjeskrab, over de strand- en zwemkrab.  Ook vaarden er legerboten voorbij.  We hebben ernaar gezwaaid.

Na de krabbenvangst hebben we nog even op het strand gespeeld.  Met het zonnetje was dit echt genieten.  Dat zal je wel op de foto’s zien.

Na het eten maakten we nog een avondwandeling en toen we terugkwamen, stond onze bioscoop al klaar.  De helden van de zee met een zakje chips was leuk.

Om kwart over negen gingen we naar onze kamer en maakten we ons klaar voor de nacht.

Benieuwd wat ons morgen allemaal te wachten staat.

 

Geef een reactie