SAFARIKLAS : Juf Laïna

Kleuter-Blog

Ons kleuterteam maakte een blog met allerlei links, tips, ...Bekijk het zelf maar eens door te klikken op onderstaande foto :

Lees verder

Carnaval

Wij hadden een superleuk carnavalsfeest in onze kleuterschool! Dansen, zingen, springen en lekker smullen van de koekjes en wafels! Dansen! Dansen! Dansen! Dansen! Dansen! Dansen! Een mega - lange polonaise Een mega - lange polonaise Een mega - lange polonaise Een mega - lange polonaise Een mega - lange polonaise

Lees verder

Sinterklaas in de kleuterschool!

Dit jaar gebeurde er iets geks! Dinsdagochtend kregen we een cadeautje met een USB - stick in. De juffen staken de USB - stick in de computer en we zagen een filmpje van de Sint en zijn zwarte pieten... De deugnieten, ze hebben in elke klas gespeeld en in het bedje van juf Martine haar klas geslapen! Maar jammer genoeg waren ze elke ochtend weer op pad en konden ze we niet zien. Gelukkig waren ze 5 december nog op school en brachten ze ons een bezoekje. We lieten de zwarte pieten allemaal opdrachtjes doen en de Sint keek goedkeurend...

Lees verder

Grootouderfeest 2019

Onze kleuters straalden afgelopen week op ons grootoudersfeest. Net als echte cowboys en indianen veroverden zij de Far West én de harten van de oma's en opa's, moeke's en vake's,... Het was een groot succes! Proficiat aan alle kleuters en juffen 🙂 Klik hieronder om de filmpjes van de optredens te bekijken.

Lees verder

Thema: Meten is weten met behulp van stenen

Deze week leren we onze wereld een beetje beter kennen door alles te wegen en te meten. De stenen die we vonden op onze stenenjacht en die juf Laïna had meegebracht, hielpen ons hierbij! Kijken jullie mee?

Lees verder

Thema ziek zijn

Ondertussen zijn wij allemaal al bijna echte dokters geworden!

Lees verder

Herfstwandeling

We gingen samen met de kleuters van juf Martine en juf Leen op zoek naar herfstmateriaal. Het weer was alvast helemaal in thema!

Lees verder

Thema: De brandweer

We oefenen om zelf brandweerman/vrouw te worden!

Lees verder