4B : Juf Jente

DAGBOEK ZEEKLASSEN VRIJDAG

DAGBOEK ZEEKLASSEN VRIJDAG

https://youtu.be/sobqSBNCpGM

Lees verder
zeeklassen vrijdag

zeeklassen vrijdag

Vandaag zijn we de laatste dag aan zee!!! Na een lekker ontbijt en het inpakken van onze koffers trekken we weer naar het strand. Daar staan de gidsen ons op te wachten en vertellen ons wat meer over schelpen, golfbrekers, ... Daarna krijgen we tijd om zelf verschillende soorten schelpen te gaan zoeken. We vinden er kokkels, hartschelpen, wulken,.... zelfs oesterschelpen en mosselschelpen. Spijtig genoeg zien we ook veel afval op het strand liggen. Dat baarde ons wel zorgen. Wat met de dieren in de zee??? 's Middags eten we nog een laatste keer in De Barkentijn en dan is...

Lees verder
ZEEKLASSEN dONDERDAG

ZEEKLASSEN dONDERDAG

Vandaag deden we onze daguitstap naar de ijzermonding, het Westfrontmuseum, de Ganzenpoot en de vismijn. We hebben heel wat bijgeleerd en hadden zelfs het geluk om zeehondjes te begroeten. Het was een super leuke dag!!!

Lees verder
Zeeklassen 2020: woensdag

Zeeklassen 2020: woensdag

Vandaag was het eindelijk zover!!! We vertrokken op zeeklassen. We beleefden vandaag al vele avonturen. We gingen krabben vangen, zandkastelen bouwen, go-carten,.... We kregen lekker eten en amuseerden ons te pletter!

Lees verder

Museum van mezelf

Nieuw schooljaar = nieuwe juf/meester = nieuwe klasgenootjes! Maar hoe leer je elkaar op een korte tijd goed kennen? Een museum van jezelf laat in één oogopslag zien welke onderwerpen jou interesseren. En met een woordje uitleg erbij, kwamen we heel wat te weten over elkaar!

Lees verder