Zien en gezien worden

Wat hebben de kinderen van het 2e leerjaar hun fluo-hesjes toch goed gedragen! Ze konden de poster gemakkelijk vol kleven met de behaalde stickertjes. Supergoed gedaan!!

Carnaval

Het thema ‘Carnaval’ sloten we af met een kahoot-quiz. Onze winnaars waren Sander en Thomas! Proficiat, makkers! De laatste dag voor de krokusvakantie gingen we met z’n allen verkleed en deden we een fotozoektocht met onze bubbel. Dit jaar zelfs in de sneeuw! De kinderen van de leerlingenraad hadden deze tocht met leuke opdrachten in elkaar gestoken. Knap gedaan!

Thema feesten

Rond het thema ‘feesten’ deden we heel wat leuke activiteiten. We maakten collages en knutselden zwarte pieten. Op sinterklaasdag zelf mochten we allerlei leuke spelletjes doen zoals memory, het 6 decemberspel, domino, kwartet en het grote sinterklaasspel. Ook al was de sint niet live op onze school was het toch een fijne dag!

Herfst

Na het thema ‘herfst’ bij WO speelden we een hoekenwerk. Sommige leerlingen kozen voor het ganzenbord, anderen voor een memory, domino of kleurplaat.

Carnaval

Ook dit jaar mochten we weer onze mooiste verkleedkleren uit de kast halen! De invulling van de activiteiten op onze carnavalsdag was anders dan andere jaren, maar zeker zo leuk! De ochtend startten we met het bewonderen van elkaars kostuums. Per categorie toonden we onze outfits op het podium:

Inhuldiging speeltoestel

JOEPIE, eindelijk was het zo ver! Het speeltoestel waar onze kinderen zo lang op gewacht hebben, mochten we vandaag inhuldigen. Twee kinderen hadden de eer om het lint door te knippen. Vanaf volgende week kunnen alle kinderen volop spelen en genieten.