Voor- & nabewaking

Voor- en naschools kunnen de kinderen tegen een kleine vergoeding in de voor- of nabewaking blijven.

 

Dagelijks elke schooldag :

VOORBEWAKING :
van 7 uur tot 08u30
Om 08u30 worden de kleuters naar de speelzaal gebracht en de leerlingen van de lagere school vertrekken naar de speelplaats.

NABEWAKING :
Maandag – dinsdag – donderdag en vrijdag van 16 tot 18 uur
Woensdag van 11u45 tot 16 uur

Voor alle opvang moet op voorhand in i-school gereserveerd worden. D.w.z. ook de opvang in de school zelf. Je doet dit via je persoonlijke account in i-school. Controleer steeds je inschrijvingen in i-school onder de rubriek ‘reserveringen’.

De periode waarin je zelf opvang kan aanvragen en/of annuleren is gewijzigd:
– voorschoolse opvang: tot de dag voordien tot 16 uur
– naschoolse opvang: tot 12 uur de dag zelf
– woensdagmiddagopvang: tot de dag voordien tot 16 uur.

Let op, de woensdagmiddagopvang op school is tot 16 uur. Moet je kind langer blijven, dan schrijf je het in op de Bereboot. Het wordt dan ’s middags met ons busje opgehaald en naar de Bereboot gebracht.

Heb je opvang nodig en is de inschrijvingstermijn verlopen, dan stuur je een mailtje naar i-school. De opvang gaat door vanaf 5 inschrijvingen.

De exacte inschrijvingsdata voor de schoolvakanties volgen later.

Facturen worden maandelijks gemaakt. Je krijgt deze per mail toegestuurd, tenzij je aangegeven hebt ze per post te ontvangen. Je kan ook betalen via domiciliëring. Het aanvraagformulier vind je terug op de homepagina van i-school.

Heb je vragen? Stel ze bij voorkeur via mail naar ibo@beerse.be. Je vermeldt daarbij steeds de naam en voornaam van je kind en een telefoonnummer waarop we jou kunnen bereiken indien nodig.

Tot slot :

indien de Covid19-maatregelen veranderen, kan dit een invloed hebben op onze werking.