don bosco

Vandaag gingen we tussen de grote toetsen door op uitstap naar Don Bosco. We geven even ontspannen, spelen en ravotten. Hier zie je enkele foto’s die gemaakt werden door de leerlingen zelf. 🙂

Carnaval

Ook dit jaar mochten we weer onze mooiste verkleedkleren uit de kast halen! De invulling van de activiteiten op onze carnavalsdag was anders dan andere jaren, maar zeker zo leuk! De ochtend startten we met het bewonderen van elkaars kostuums. Per categorie toonden we onze outfits op het podium:

sneeuwpret

Vandaag mochten we samen genieten van het zonnetje en de sneeuw. We reden met de slee, maakten sneeuwengeltjes en speelden samen.

Jerusalema

De leerlingen van het derde en het vierde leerjaar leerden tijdens de muzische molen deze dans. Ze wilden hem demonstreren aan de andere leerlingen en zetten zo de hele school aan het dansen zonder dat ze het wisten. Kijk maar!

zeeklassen vrijdag

Vandaag zijn we de laatste dag aan zee!!! Na een lekker ontbijt en het inpakken van onze koffers trekken we weer naar het strand. Daar staan de gidsen ons op te wachten en vertellen ons wat meer over schelpen, golfbrekers, … Daarna krijgen we tijd om zelf verschillende soorten schelpen te gaan zoeken. We vinden er kokkels, hartschelpen, wulken,…. zelfs oesterschelpen en mosselschelpen. Spijtig genoeg zien we ook veel afval op het strand liggen. Dat baarde ons wel zorgen. Wat met de dieren in de zee??? ‘s Middags eten we nog een laatste keer in De Barkentijn en dan is het tijd om te vertrekken. We hadden een leuke tijd aan zee.