woensdag bosklassen

Dag 3 in de Ardennen.  Vandaag was het een heel spannende dag.  We gingen muurklimmen, deden een touwenparcours, een echte zipline en waagden ons aan een trapezesprong.  Daarna gingen we vissen met onze zelfgemaakte hengels. 

bosklassen dinsdag

Vandaag gingen we op avontuur in het wildpark van Han en gingen we ondergronds.  Zoveel mooie momenten beleefden we in de grotten.  We hebben ook weer veel geleerd vandaag!

6A: VERKOOP KOM OP TEGEN KANKER

De kinderen van 6A verkochten op donderdag 17 maart enkele zelfgemaakte werkjes ten voordele van Kom op tegen Kanker. 
De verkoop was een groot succes aangezien we na een halfuurtje al uitverkocht waren. 
Dankjewel iedereen!! 

Opdracht volbracht

De kinderen van het zesde leerjaar werkten bij meester Jenthe rond een STEM-project. Ze maakten zelf een autootje dat van een zelfgemaakte helling af rijdt en vervolgens stopt met een zelfgemaakt remsysteem. Het resultaat mag er zeker zijn!!

Knap werk van onze toppers uit het zesde!!

Tutting 6de Leerjaar !!!

De leerlingen van het zesde leerjaar werkten de afgelopen weken, samen met meester Jenthe, aan de dansstijl “tutting”. Dit is een dansstijl waarbij de leerlingen enkel scharnierpunten mogen gebruiken om bewegingen te maken. We namen hierbij zelfs een videoclip op.

Genieten jullie mee?

6de leerjaar naar het bos

Op vrijdag 15 oktober zijn wij met het zesde leerjaar een herfstwandeling gaan maken in de Eksterheyde, onder de deskundige begeleiding van boswachter Luc. Het was een hele fijne en leerrijke dag. De regen speelde soms wel even een spelbreker, maar uiteindelijk fietsen we ‘ s middags natjes maar tevreden weer naar school.