2B : Juf Katrien

Don Bosco

Don Bosco

Eindelijk ... onze eerste uitstap van dit schooljaar! Wat hebben de kinderen genoten in de speeltuin 'Don Bosco'! Bekijk hier hun stralende gezichtjes!

Lees verder

M.N.I.B. actie

Hier al wat info over ongewenste of gevaarlijke planten.

Lees verder
Zien en gezien worden

Zien en gezien worden

Wat hebben de kinderen van het 2e leerjaar hun fluo-hesjes toch goed gedragen! Ze konden de poster gemakkelijk vol kleven met de behaalde stickertjes. Supergoed gedaan!!

Lees verder
Carnaval

Carnaval

Het thema 'Carnaval' sloten we af met een kahoot-quiz. Onze winnaars waren Sander en Thomas! Proficiat, makkers! De laatste dag voor de krokusvakantie gingen we met z'n allen verkleed en deden we een fotozoektocht met onze bubbel. Dit jaar zelfs in de sneeuw! De kinderen van de leerlingenraad hadden deze tocht met leuke opdrachten in elkaar gestoken. Knap gedaan!

Lees verder
Thema feesten

Thema feesten

Rond het thema 'feesten' deden we heel wat leuke activiteiten. We maakten collages en knutselden zwarte pieten. Op sinterklaasdag zelf mochten we allerlei leuke spelletjes doen zoals memory, het 6 decemberspel, domino, kwartet en het grote sinterklaasspel. Ook al was de sint niet live op onze school was het toch een fijne dag!

Lees verder
Herfst

Herfst

Na het thema 'herfst' bij WO speelden we een hoekenwerk. Sommige leerlingen kozen voor het ganzenbord, anderen voor een memory, domino of kleurplaat.

Lees verder
Carnaval

Carnaval

Ook dit jaar mochten we weer onze mooiste verkleedkleren uit de kast halen! De invulling van de activiteiten op onze carnavalsdag was anders dan andere jaren, maar zeker zo leuk! De ochtend startten we met het bewonderen van elkaars kostuums. Per categorie toonden we onze outfits op het podium: dierenpersonages uit films/TV-programma's (1e lj tem 3e lj) personages uit films/TV-programma's (4e lj tem 6e lj) prinsen en prinsessengriezelsberoepencowboys & indianenvoorwerpensportatletencircusartiestenoverige

Lees verder
sneeuwmannen schilderen

sneeuwmannen schilderen

We maken sneeuwmannen met verf en onze vingers. Dit vonden we super leuk!

Lees verder
Start FLuoACTIE

Start FLuoACTIE

Vrijdag startten we onze fluoactie weer. Met zijn allen deden we onze fluodans. https://youtu.be/g5T23HcYjF4

Lees verder