3A : Juf Wendy

samba salade

Samen met het vierde leerjaar maakten we deze week onze eigen muziek. We brachten ritmische woorden en bespeelden zelfgemaakte instrumenten.

Lees verder

knutselen

We maakten onze horoscoop. We leerden deze les hoe we een tekening kunnen overbrengen op hout en mochten het schilderen. Nadien nog een laagje vernis erover en klaar is kees!

Lees verder

tafels oefenen

In de klas oefenen we ook nog veel op de tafels. We gebruiken speciale dobbelstenen bij dit spelletjes om zo nog beter in de tafels te worden.

Lees verder

kennismaking met de lambertijntjes

Eva, de dirigente van de Lambertijntjes kwam ons vertellen hoe het er in een koor aan toe gaat. Ze zong samen met de leerlingen van het eerste, tweede en derde leerjaar een liedje.

Lees verder

kennismaking met de fanfare

Er kwamen een paar leuke jongens langs om ons wat meer te vertellen over de fanfare. Ze leerden ons meer over de instrumenten, zongen met ons en we mochten zelfs een aantal instrumenten uitproberen...

Lees verder

scholen veldloop

Ook dit jaar deden we weer mee met de scholenveldloop. Alle leerlingen zetten hun beste beentje voor...

Lees verder

Het nieuwe schooljaar

Eindelijk was het zover! 1 september 2019... De juffen en de meesters komen terug van hun reis naar het wilde westen. Ze hebben daar grote avonturen beleefd en veel geleerd....

Lees verder