3A : Juf Wendy

percussieworkshop

percussieworkshop

Meester Jan kwam ons wat meer vertellen over muziek en muziek maken.  We oefenden samen tot we met de boomwhackers een lied konden spelen.

Lees verder
sportdag

sportdag

We beleefden vandaag een sportieve dag met leuke activiteiten.  We deden aan boogschieten, minigolf, oefenden onze circustechnieken, liepen door de stormaan, deden aan lasershooten en nog veel meer....

Lees verder
Steenkoolmijn Blegny

Steenkoolmijn Blegny

Donderdag 19 mei maakten we met het derde en vierde leerjaar de eerste studiereis sinds lange tijd.  We reden met de bus richting Limburg.  We stapten daar op de boot voor een tochtje over de Maas.  We gingen zelfs door een echte sluis.  Daarna namen we het toeristentreintje door de fruitstreek.  We aten onze boterhamen en toen mochten we eindelijk de lift in.  In het donker daalden we af naar 13 m onder de grond.  Samen met de gids wandelden we door de mijnen.  Het diepste punt was 60 m.  Dat was spannend.

Lees verder
steenkoolmijn van Blegny

steenkoolmijn van Blegny

Vandaag maakten we onze eerste studiereis sinds lange tijd.  We reden met de bus richting Limburg.  We stapten daar op de boot voor een tochtje over de Maas.  We gingen zelfs door een echte sluis.  Daarna namen we het toeristentreintje door de fruitstreek.  We aten onze boterhamen en toen mochten we eindelijk de lift in.  In het donker daalden we af naar 13 m onder de grond.  Samen met de gids wandelden we door de mijnen.  Het diepste punt was 60 m.  Dat was spannend. 

Lees verder
Muzische molen

Muzische molen

Tijdens de muzische molen worden het derde en vierde leerjaar verdeeld in verschillende groepen.  Behalve tijdens corona.... toen bleven we in de eigen klasgroep.  We doen verschillende activiteiten: drama, beeld, muziek, media en beweging.  Hieronder een aantal voorbeelden van zo'n activiteiten.

Lees verder
buitenspeeldag

buitenspeeldag

Ook bij ons op school werd een heuse buitenspeeldag georganiseerd.  We deden allerlei spelletjes en opdrachten waarbij we goed moesten samenwerken of samenspelen. 

Lees verder
groepswerk WO

groepswerk WO

Eerst moesten we allerlei informatie opzoeken over de paddenstoel of de vleermuis.  Daarna maakten we samen een grote informatiefiche.  Als laatste stelden we onze fiche voor aan de rest van de klas. 

Lees verder
opdracht nederlands

opdracht nederlands

Voor een opdracht van Nederlands moesten we vanalles meebrengen.  Hierover moesten we aan elkaar vragen stellen.  Leuk hoor!

Lees verder