3B : Juf Bieke

Alles met de bal

Het derde en vierde leerjaar proefden in de namiddag van allerlei balspelen. We deden aan het gekende handbal, basketball, american football,.... maar probeerden ook nieuwe balspelen zoals spikeball, tchoukball, ... We hebben er enorm van genoten.

Lees verder

scholenveldloop

We mochten ook dit jaar weer meedoen met de scholenveldloop.  We deden allemaal ons uiterste best.  Ook waren er weer veel supporters aanwezig.

Lees verder

kijkdoos zeeklassen

We gingen drie dagen naar zee.  Wat hebben we daar veel geleerd, gezien en genoten!  Als herinnering maakten we in de klas nog een kijkdoos.

Lees verder

draken uit sprookjes

We knutselden in de klas draken als versiering voor het eetfestijn.  Wat een taak!  Eerst de vormen knutselen, dan ze aan elkaar maken en als laatste nog schilderen.  Maar we zijn wel heel trots op de resultaten.

Lees verder

detecteren/legerjeep

We leren in de klas over de wereldoorlogen en Wapenstilstand.  Er kwam zelfs een echte legerjeep op school en we mochten meerijden.  Ook kwamen mensen ons leren over het detecteren van metalen.  We vonden in onze zandbak verschillende schatten.

Lees verder

Bezoek aan de bib

Samen met 3B brengen wij regelmatig een bezoek aan de bib.  Zo komen er soms nieuwe boeken in onze klasbib en wordt het lezen nog leuker.

Lees verder