6de : Juf Evy

donderdag bosklassen

donderdag bosklassen

Vandaag genoten we nog maar van de natuur. We maakten een grote boswandeling en probeerden met een zelfgemaakte hengel een visje te vangen.

Lees verder
woensdag bosklassen

woensdag bosklassen

Vandaag een nieuwe dag in de Ardennen. We hebben ons gewaagd aan een fantastisch hoogteparcours.

Lees verder
dinsdag Bosklassen

dinsdag Bosklassen

Tweede dag op bosklassen vandaag. We verkennen het gebied in en rondom het domein. We leren weer wat bij over het landschap en de dieren die er leven. We maken ook onze eigen vislijn en proberen een visje te vangen in de vijver.

Lees verder
eerste dag bosklassen

eerste dag bosklassen

Deze morgen vertrokken we dan eindelijk op bosklassen. Het zonnetje was er zeker en vast al bij en het was een leuke eerste dag. We bezochten de citadel en genoten van een lekkere maaltijd. We kijken uit naar de volgende dagen.

Lees verder

M.N.I.B. actie

Hier al wat info over ongewenste of gevaarlijke planten.

Lees verder
Carnaval

Carnaval

Ook dit jaar mochten we weer onze mooiste verkleedkleren uit de kast halen! De invulling van de activiteiten op onze carnavalsdag was anders dan andere jaren, maar zeker zo leuk! De ochtend startten we met het bewonderen van elkaars kostuums. Per categorie toonden we onze outfits op het podium: dierenpersonages uit films/TV-programma's (1e lj tem 3e lj) personages uit films/TV-programma's (4e lj tem 6e lj) prinsen en prinsessengriezelsberoepencowboys & indianenvoorwerpensportatletencircusartiestenoverige

Lees verder
Studiekeuze

Studiekeuze

In de klas werd al gewerkt rond studiekeuze naar het secundair onderwijs. We verzamelden hierover nuttige info & link op een gezamelijke Scholengemeenschap-pagina. Klik op onderstaande afbeelding om naar deze pagina te gaan ...

Lees verder
Start FLuoACTIE

Start FLuoACTIE

Vrijdag startten we onze fluoactie weer. Met zijn allen deden we onze fluodans. https://youtu.be/g5T23HcYjF4

Lees verder